5 poezen, leeftijd van 4 maanden tot 11 jaar. Van jong geweld tot rustige knuffelaar. De poezen in hun eigen plekje-mandje- tuin is zeer belangrijk voor ons . Maar vertrouwen is voor dier en mens niet evident. Maar het klikte met Kristien en Atilla bezegelde alles met kusjes . 2 bezoekjes , ééntje om kennis te maken en ééntje om de sleutel op te halen. Een meest perfecte vragenlijst, van dierenarts tot medicijntjes - waar de transport mandjes stonden, eten en snoepjes.

En hoe zalig om berichtjes te krijgen om te horen dat de poezen zich prima vermaakten. Dus we hebben met een gerust hart genoten van onze vakantie en kregen als afsluiter een hoop mooie foto's van de fun die de poezen zonder ons hadden.

Aftellen doen we nu met ons allen, voor onze volgende vakantie.

           
                Heidi & Bo, baasjes van Mini me, Yakuza, Atilla, Athena en Patton

 

Wij moeten beide regelmatig last minute naar het buitenland voor het werk. Het is niet altijd mogelijk om onze 3 katten op het laatste ogenblik naar een kattenhotel te brengen en ik wil ook niet altijd mijn buren en vrienden lastig vallen en hun planning voor de week overhoop gooien.

Wij hebben daarom al verschillende keren gebruik gemaakt van Kristien als catsitter en bij de eerste ontmoeting was het al duidelijk dat de katten een goed gevoel hadden bij haar. Iemand met katten, die kent dat gevoel, katten herkennen mensen die echt graag katten zien. Kristien is altijd op tijd op de afspraak en alle bezoekjes zijn tot nu toe zeer goed verlopen. De katten zijn altijd tevreden wanneer we terug thuis komen.

Bedankt Kristien ..

           
                Zuzana en Erwin, baasjes van Vasek, Tomas en Petja

 

Kristien était super avec Pipou. Elle me donnait des nouvelles tous les soirs.

Il était en pleine forme quand je suis revenue.


           
               Brigitte, propriétaire de Pipou

 

Een tijdje geleden waren wij op zoek naar opvang voor onze hond George. We wilden onze lieve viervoeter niet naar een hondenpension brengen tijdens onze afwezigheid. George werd als puppy op straat gevonden en vervolgens naar een asiel gebracht waar hij ongeveer een jaar verbleef. We wilden een gelijkaardige omgeving echt vermijden omdat hij daar erg nerveus van wordt. 

Ideaal was dus opvang aan huis. Op het juiste moment kruisten onze wegen elkaar. De samenwerking met Kristien werd gauw een feit. Toen George, onze hond, Kristien voor het eerst ontmoette, bleef hij haar eerst even aanstaren om zich enkele minuten later lekker knus tegen Kristien aan te vleien. Hij is de rest van haar bezoek naast haar blijven liggen. Een nieuwe, warme vriendschap was geboren! 


Tijdens ons verblijf in het buitenland heeft Kristien heel goed voor onze hond gezorgd. Ze heeft ook onze planten gegoten en de brievenbus leeggemaakt. Kristien is een hele vriendelijke, verantwoordelijke petsitter. We kunnen op haar rekenen en dat geeft ons rust wanneer we er zelf niet kunnen zijn om voor ons huisdier te zorgen. Wij raden haar graag aan maar ook niet té graag want dan heeft ze binnenkort misschien geen tijd meer voor George en dat zou onze hond wel erg spijtig vinden (en wij trouwens ook ;).

           
                Linda en Rudy, baasjes van George